Sumo Gamer

Geschreven door 'talle'' op Saturday, 23 January 2010 om 15:57

Bij Gamelux op de redactie krijgen we regelmatig verzoeken tot het reviewen van producten. Van energy pillen voor betere concentratie tot oogspray tegen droge ogen en van headsets tot toetsenborden. Vandaag echter een product waarvoor de die-hard e-sporter achter zijn computer weg moet om het zichzelf gemakkelijk te maken achter zijn of haar favoriete console of tv programma: De Sumo Gamer zitzak.

 

Als gamer hecht je natuurlijk grote waarde aan het comfort van je game opstelling. Zo worden er hier op Gamelux topics volgestampt met foto’s van jullie favoriete gameplekken. Sindskort is er in Nederland daarom de Sumo Gamer zitzak verkrijgbaar. Dit is een grote zitzak die van de makers de titel ‘the ultimate gaming lounge’ meegekregen heeft

Wij kregen de mogelijkheid deze uitgebreid te testen. De Sumo Gamer kost € 129,- en is daarmee vrij prijzig. Maar aan de andere kant is het een product waar je dagelijks gebruik van zult maken. De Sumo Gamer is gemaakt van hoge kwaliteit stof. Zo voelt de zak zacht aan, wordt hij niet gauw koud en is hij makkelijk schoon te maken. De vorm is eigenlijk precies goed. Je kunt er in je eentje uiterst relaxt op gamen en als je niet oppast kun je er vanwege de relaxte vorm ook zo op in slaap vallen. Het comfort doet aan als een combinatie tussen een relaxte stoel en een loungebank. Veel kritiek op zulke lounge plekken is dat de vorm gauw verloren gaat. De Sumo Gamer behoudt zijn vorm aardig en eenmaal op je plekje gesettled zal deze stevig blijven zitten. Wanneer je echter opstaat blijft de zak nog wat ingedeukt achter. Wanneer je er echter met beleid tegen de zak aanschopt zal hij zichzelf weer uitzetten naar zijn originele vorm.

Al met al een zeer fijne lounge plek die gecombineerd moet worden met iedere chille console plek. Wij hebben met veel genoegen gebruik gemaakt van de Sumo Gamer en ons vermaakt met de nodige potten FIFA. Wel spring je minder gauw overeind vanuit je chill houding dan wanneer je op het puntje van je stoel zit :)


Quote:
*  Measures 42 X 42 X 34
* Removable micro suede cover zips off to machine wash
* 4 snazzy colors to choose from
* Stays fluffy and full, will never go flat
* Made with 100% shredded furniture grade urethane foam

 

Reacties

itons schreef op 23 January 2010 - 17:13 0 thumbs
Avatar
 
wouter met zijn luie aars in een zitzak hoor, hoe kan het ook anders!
hUX schreef op 25 January 2010 - 14:30 0 thumbs
Avatar
 
kan tog niet makelijk ziten achter je bureau?
CETOO schreef op 10 February 2010 - 22:54 1 thumbs
Avatar
 
hUX schreef:
kan tog niet makelijk ziten achter je bureau?
hahahaha!
die dame heeft wel mooie tieten :D
hUX schreef op 20 February 2010 - 18:35 0 thumbs
Avatar
 
CETOO schreef:
hUX schreef:
kan tog niet makelijk ziten achter je bureau?
hahahaha!
die dame heeft wel mooie tieten :D
spotted :evil:

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

Matchen
corner
Gisteren
Vandaag
Morgen
corner

  • Geen matches
  • Geen matches
  • Geen matches

Evenementen Kalender

-->