Zuffiee schreef op 26 December 2012 - 16:47 #3885484
Avatar
24 berichten
Noob
Yoyo,

tijdje geleden blackops 2 gekocht maar ik kan dus mijn strict maar niet naar open krijgen al die dingen over ports en shit ik snap er niets van.
als er iemand verstand van heeft en wil helpen kan het ook via teamvieuwer
Ik heb even gevraagt en mijn router is een experia box van kpn ofzo.
Ik wil namelijk graag met maatjes spelen.

GretZ

steam;jorissiero
kYun schreef op 26 December 2012 - 19:36 #3885519
Avatar
2488 berichten
Te enthousiast
www.portforward.com
stap 1: links boven je merk router invoeren.
stap 2: links boven je type router invoeren.
stap 3: Call of duty Black ops 2 selecteren.
Stap 4: volg de instructies die met screenshots aangegeven staan.
dAVE. schreef op 26 December 2012 - 19:56 #3885521
Avatar
4780 berichten
Vierkante ogen
Kpn experiabox, ul, kun je niets aan doen

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
LESLEYLOL schreef op 26 December 2012 - 20:47 #3885529
Avatar
1035 berichten
Bijna 1337
dAVE. schreef:
Kpn experiabox, ul, kun je niets aan doen

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile

Als het de thomson tg789vn is vrij weinig idd, maar als je de ZTE of de arcadyan box hebt van KPN (Ook experia box) daar lukt het wel mee.. Als je even laat weten welke je hebt dan kan ik je wel helpen
dAVE. schreef op 27 December 2012 - 14:43 #3885631
Avatar
4780 berichten
Vierkante ogen
LESLEYLOL schreef:
dAVE. schreef:
Kpn experiabox, ul, kun je niets aan doen

Als het de thomson tg789vn is vrij weinig idd, maar als je de ZTE of de arcadyan box hebt van KPN (Ook experia box) daar lukt het wel mee.. Als je even laat weten welke je hebt dan kan ik je wel helpen
klopt, kut ding die tg789vn

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
LESLEYLOL schreef op 28 December 2012 - 12:48 #3885806
Avatar
1035 berichten
Bijna 1337
dAVE. schreef:
LESLEYLOL schreef:
dAVE. schreef:
Kpn experiabox, ul, kun je niets aan doen

Als het de thomson tg789vn is vrij weinig idd, maar als je de ZTE of de arcadyan box hebt van KPN (Ook experia box) daar lukt het wel mee.. Als je even laat weten welke je hebt dan kan ik je wel helpen
klopt, kut ding die tg789vn

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile

Als je die thomson hebt, dan moet je even KPN bellen en zeggen dat je niet kan gamen of dat hij stuk is, maak er een mooi verhaal van. En vraag of je een witte ZTE router of de Arcadyan mag hebben. Hier lukt het namelijk wel mee, zo is het bij mij ook uiteindelijk opgelost. Met die thomson lukt het ook wel maar dan moet je wel verstand hebben van routers etc om hem te hacken (Dit mag niet van KPN natuurlijk..)
LESLEYLOL schreef op 28 December 2012 - 19:37 #3885931
Avatar
1035 berichten
Bijna 1337
Gefixt voor hem :) Slotje op!


Laatst gewijzigd op 28 December 2012 - 19:37

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->